Magnus Grahn är handbollsexpert på SVT Sport. Foto: Bildbyrån

Experten: ”Det är historiskt uselt”

Uppdaterad
Publicerad

SVT:s handbollsexpert Magnus Grahn menar att det är en katastrofal formsvacka HIF Karlskrona har hamnat i, och dömer ut laget fullständigt.

– Det är historiskt uselt. Jag vet inte när ett lag hade en såhär negativ trend tidigare, säger Magnus Grahn.

På 19 matcher har HIF Karlskrona lyckats skrapa ihop fem poäng, och ligger därmed sist i tabellen. Något som SVT:s handbollsexpert Magnus Grahn inte hade förväntat sig.

– Det är på snudden till katastrof att man hamnat i den här formsvackan. Det trodde jag inte när säsongen började. Jag trodde Karlskrona skulle vara stabilare. Tyvärr är det inget som pekar på att man ska kunna förändra och ändra den negativa trenden.

Hur menar du då?

– Det finns en likgiltighet bland många spelare. De spelar bara av matcherna och kollar upp mot tavlan och konstaterar att man har förlorat. Det finns inget engagemang i laget och det känns som att energin är slut, vilket känns riktigt oroväckande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.