Polisen har infört ett flygförbud över centrala Karlskrona och stora delar av skärgården. Foto: Polisen och TT

Sökandet efter försvunne 57-åringen intensifieras kraftigt

Uppdaterad
Publicerad

Under nästa vecka kommer sökandet efter den försvunne 57-årige mannen i Karlskrona intensifieras kraftigt. Polis, kustbevakning, militär och Missing People kommer söka dygnet runt efter kroppen – och ett flygförbud införs över hela Karlskrona.

Den misstänkt mördade 57-åringen har varit försvunnen i över en månad, och trots omfattande sökningar har polisen inte kunnat hitta mannen. Två män i 20-årsåldern sitter häktade misstänkta för att ha mördat mannen.

Nu meddelar polisen att sökandet i nästa vecka kommer intensifieras kraftigt. Tillsammans med kustbevakningen, marinen och Missing People kommer polisen söka på land, på öar och till sjöss i en stor del av Karlskrona skärgård.

Styckmord i Karlskrona

Polisen kommer använda sig av hundar, drönare och dykare – och har infört ett flygförbud över centrala Karlskrona och stora delar av skärgården.

I ett pressmeddelande uppmanar polisen allmänheten att hålla avstånd till sökningarna för att inte störa.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Styckmord i Karlskrona

Mer i ämnet