Foto: TT Nyhetsbyrån

Hur semestrar du i sommar?

Uppdaterad
Publicerad
En annorlunda sommar väntar 2020. Vad har du eller din familj för sommarplaner? Berätta i vår chatt!

Har ni låtit bli att boka några sommarplaner inför den här sommaren eller har ni tänkt om och planerar för något ni inte brukar göra? Stannar ni i Dalarna och ställer in den där sommarresan ni annars alltid brukar göra? Ni kanske ska göra precis som ni brukar? Kanske har du tips till andra på hur man kan tänka den här ovanliga sommaren under coronapandemin med restriktioner och rekommendationer. Berättar gärna här!

SVT rapporterade · Dalarna: Hur semestrar du i sommar? Dela dina idéer och tankar!

SVT · Erica Stenback

Hej! Välkomna till vår chatt om semesterplaner och sommartips inför sommaren 2020. Dela gärna med dig här!

SVT · Jonna Björnbom

Vi tar tåget tll Kiruna där vi hyr en flådig bil och reser runt några veckor och får planera in att vi kan få hotellboende där vi far fram. Längtar!

Svenssons

Vi kommer semestra i vår husbil.
Där har vi allt vi behöver.
Så vi åker inom två timmars avstånd hemifrån som rekommenderat. Får höra i början på juni om vi får åka längre då 😁

Lenaochbosse

Det finns många fina utsiktspunkter kring Borlänge,men då gäller det att få fart på moppen då benen är inte så starka längre.

Birger

Vi tar husbilen och gör först tre veckor i midnattsolens land och sedan lika länge i södra landet och då är förhoppningsvis havet uppvärmt också.Det här kommer att bli hur bra som helst!

Familjen Olsson

Vi har lagt ner planerna på semester i Grekland, där mannen och barnen har sin släkt. Vi vill inte bli sjuka där, eller dra med oss något dit. Vi har istället investerat i ett stort härligt familjetält, en portabel sommarstuga helt enkelt.

Hanna

Jag har fått tag i en eka,ganska gisten visserligen,så jag kommer att meta mer än tidigare.

Svenne

På sommaren har vi alltid svemester så det blir som vanligt i år också. Skåne hela juli och Dalarna i augusti. Däremot är vår Mallorcaresa i maj och USA resa i november inställda och vi hoppas få tillbaka pengarna.

Anna-Lena

Vi ska som vanligt fira vår ferie i Sverige. Vi har så mycket ogjort som finns att upptäcka. Har ingen längtan efter utlandssemester. Vi har stuga och där finns det alltid jobb om man vill. Ska pyssla med lite blommor och göra en ny rabatt med blommor. Har stor tomt och kan ha vänner på kaffe med gott avstånd till varandra. Det är ok för oss.

Marie Berg

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer