Foto: Claudio Bresciani / TT

Mattias Karlin blir ny huvudtränare i Mora IK

Uppdaterad
Publicerad

Ett par timmar efter att nyheten om att Jeremy Colliton slutar står det klart att Mattias Karlin tar över som huvudtränare i klubben.

Mattias Karlin kommer närmast från Västervik där var varit under sex år. Klubben har under Karlins tid gått från division 2 till Hockeyallsvenskan.

På klubbens hemsida säger klubbens nya sportansvarigee, Anders Sundby att Karlin står för den snabba och moderna hockeyn som vi i Mora IK har strävat efter att spela under några år nu.

Mora IK

Mattias har bara fått lovord för sitt ledarskap och sitt hockeykunnande av alla vi pratat med och även Jeremy har varit delaktig i den här rekryteringen. Vi är väldigt glada att vi lyckats få Mattias till Mora. Det är en modern tränare som vill bygga vidare på den inslagna vägen vi satt i Mora IK.

Kontraktet är skrivet på 2+1 år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mora IK

Mer i ämnet