Foto: Scanpix/Montage

Molin och Dackell ska träna Brynäs

Publicerad

Brynäs tränarstab blir ska bli större. Nu ska brynäsprofilerna Ove Molin och Andreas Dackell stärka upp staben.

Brynäs ska arbeta mer med individuell träning för spelarna. Det ansvaret får nu de båda brynäsprofilerna Ove Molin och Andreas Dackell.

– Vi har gjort det tidigare, men nu vill vi göra det ännu bättre. Vi förstärker därför den biten i organisationen, säger Brynäs sportchef Michael Sundlöv i ett pressmeddelande.

Molin och Dackell är två välkända namn i klubben och de har båda två lång erfarenhet.Molin har två SM-guld med Brynäs i bagaget och har spelat över 800 matcher med klubben. Andreas Dackell har, förutom många säsonger i Brynäs också spelat i NHL i flera år.

– De passar bra för uppgiften både utifrån deras personlighet och kunskaper. De båda har ett stort Brynäshjärta och också är kulturbärare i föreningens historia, säger Sundlöv.

Ove Molin och Andreas Dackell kommer att jobba nära tränarna Tommy Jonsson och Janne Larsson, men ska sätta sin egen prägel på sin del, enligt pressmeddelandet.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.