SM-guld till SAIK:s juniorer

Det blev ett guld till Sandvikens P20-lag i juniorelitfinalen mot Nässjö.

Det såg tungt ut i första halvlek när Nässjö tog ledningen med 0-2, men Sandviken hämtade in i slutet av den första halvleken genom 1-2-målet av Joel Engström.

När andra halvlek började var det SAIK:s tur att ånga på. 1-2 blev till 5-2 efter 20 minuters spel i den andra halvleken när Lukas Mårdberg gjorde ett straffmål för SAIK.

GD

Sedan kom Nässjö ikapp och i 78:e minuten var ställningen 6-5 och då tog SAIK en timeout. Och kanske var det timeouten som behövdes för att SAIK skulle utöka ledningen igen. Efter den kom 7-5-målet av Olle Berglund och sedan var det bara SAIK som fick göra mål. Slutresultatet blev 10-5 till SAIK.

Juniorfinalen spelades i Friends arena inför en publik på drygt 1000 personer.