Foto: Martin Löf Nygvist / Brynäs IF

Brynäs får nya klubbdirektörer – Gunnar Ekman och Jennie Brobeck tillträder

Uppdaterad
Publicerad

Brynäs IF har haft en turbulent period. Klubben har stått utan ordinare i klubbdirektör sedan Michael Campese lämnade. Under måndagen meddelar Brynäs IF att Gunnar Ekman och Jennie Brobeck tillsammans blir tillförordnade klubbdirektörer. 

Jennie Brobeck och Gunnar Ekman från organisations- och ledarskapskonsultföretaget River Jump blir tillförordnade klubbdirektörer tills en ny klubbdirektör rekryteras. Duon har fullt mandat att genomföra den handlingsplan som föreningen tagit fram tillsammans med River Jump, med fokus på att arbeta med ledarskap och kommunikation. I ett pressmeddelande skriver klubben att de ska ta tag i värdegrundsarbetet:

”Ett prioriterat område är att säkerställa en långsiktig, hållbar kultur. Genom att ta ett omtag av vår värdegrund ska klubben säkerställa att alla i föreningen tar ansvar för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för varje individ att utvecklas och få sina behov tillgodosedda i en inkluderande och värderingsstyrd arbetsmiljö.”

Arbetet för att rekrytera en ny klubbdirektör pågår samtidigt.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Coronaviruset i Gävleborg

Mer i ämnet