Michael Campese tillträdde sin tjänst för tre år sedan i maj 2018. Efter några stormiga år försvinner även han från föreningen. Foto: Anders Sundin/SVT

Klubbdirektör Michael Campese näste man att lämna Brynäs IF

Uppdaterad
Publicerad

Efter tre år som klubbdirektör lämnar nu även Michael Campese Brynäs IF, det meddelar Brynäs IF på sin hemsida under måndagskvällen. I spåren av det vakuum som uppstått med två våldtäktsmisstänkta spelare saknar nu föreningen ordinarie styrning men enligt Brynäs kommer den dagliga driften av föreningen tills vidare ledas av en arbetsgrupp.

Först försvann tränare Peter Andersson och hans assisterande dito Viktor Stråhle. Då valde sportchef Michael Sundlöv att sluta. I förra veckan avböjde styrelseordförande Jürgen Lorenz och ledamoten Mats Östling att ställa upp för omval och nu försvinner alltså även klubbdirektören.

Det innebär att alla stolar på de ledande posterna i nuläget står tomma. Enligt Brynäs har rekryteringsarbetet med att hitta en ny klubbdirektör startat och måndag den 17:e maj utlovas en presentation av nästa steg i utvecklingen.

Jürgen Lorenz, styrelseordförande

Michael Campese, klubbdirektör

Mikael Sundlöv, sportchef

Peter Andersson, tränare

Viktor Stråhle, assisterande tränare

Kevin Johansson, kommunikationschef

Peter Strömsten, försäljningschef

Thomas Thelin, utvecklingsansvarig

Mats Östling, styrelseledamot

Tommy Sjödin, tränare J18

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Krisen i Brynäs IF

Mer i ämnet