Gefle IF har värvat forwarden Bajram Ajeti. Foto: Gefle IF

Gefle fortsätter att värva nya spelare

Uppdaterad
Publicerad

Bajram Ajeti är Gefles nästa nyförvärv, en 28-åring som närmast kommer från norska Lilleström där han spelat i Norges högstaliga, tippeligan.

Den senaste värvningen är redan välbekant för Gefle IF:s huvudtränare Poya Asbaghi, eftersom han var tränare i Dalkurd förra året medan Bajram Ajeti tränade med den klubben.

– Han är en skicklig forward med bra teknik och balans och jag tror att han kommer höja vårt anfallsspel, säger Poya Asbaghi på GIF:s hemsida.

Gävleborg – Gefle IF

Bajram Ajeti har skrivit på för återstoden av året och även klubbdirektör Pär Lagerström är nöjd med nyförvärvet, som han anser är ”en forward av väldigt hög kvalité”.

Siktar på rivstart

– Jag anser att vi har en väldigt stark trupp i dagsläget men få renodlade forwards och det känns därför väldigt positivt att knyta Bajram till oss resten av säsongen, säger han på hemsidan.

Bajram Ajeti går över till Gefle IF idag torsdag, och målsättningen är att han ska kunna spela redan på lördag då Gävle möter Östers IF på bortaplan.

Sedan tidigare är också Igor Zhurakhovskyi, Juan Diego Gutiérrez, Yassin Housni och Diego Montiel klara för klubben.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Gävleborg – Gefle IF

Mer i ämnet