Man misshandlade kvinna på nattklubb i Gävle

Uppdaterad
Publicerad

En man i 25-årsåldern omhändertogs under natten på en nattklubb i centrala Gävle efter att han misshandlat en kvinna. När polisen kom till platsen attackerade en annan man deras bil.

Både kvinnan och mannen ska vara i 25-årsåldern. Mannen lämnade nattklubben efter misshandeln men återkom senare med någon form av tillhygge. Polis kallades till platsen och mannen omhändertogs för fylleri och fick övernatta på polisstationen, misstänkt för misshandel.

Attackerade polisbilen

I samband med polisens utryckning till nattklubben gav sig en annan man, också han i 25-årsåldern, på den parkerade polisbilen. Mannen greps och misstänks för skadegörelse samt våldsamt motstånd.

Kvinnan som misshandlades inne på nattklubben fick uppsöka sjukvård med smärtor i rygg och bröstkorg. Hon ska också ha fått blåmärken i ansiktet och på kroppen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.