Håkan Runevad, Anna Carlsson och Bertil Schough. Foto: Tom Bengtsson

Falkenbergsrevyn har värvat ny talang

Publicerad

I vinter får Falkenbergsrevy en ny medlem i ensemblen, Anna Carlsson som medverkat i bland annat tv-programmet Partaj och krogshowen R.E.A.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med. Jag älskar just göra revyer med dans och sång och det passar mig väldigt bra. Med revy får man göra så många olika roller, säger Anna Carlsson.

Anna beskriver att det är ett högt tempo och snabba byten när revy spelas. Hjärna måste koppla om till olika figurer som spelas.

– I ett nummer är man ful och i ett annat är man snygg och glad eller så imiterar man. Man får vara snabb i huvudet och det tycker jag är roligt, säger Anna.

Falkenbergsrevyn brukar ha med samma personer som medverkar, men i år det en som inte ska vara med.

– Producenten för Falkenbergsrevyn har haft koll på mig och min karriär. Han har väl tyckt att jag skulle passa bra i revyn, säger Anna.

”Jag är lite bra på väldigt mycket”

Anna Carlsson har gjort många musikaler, revyer och krogshower. Hon beskriver sig vara bra på att imitera och har varit med i TV-programmet Partaj och krogshowen R.E.A.

– Jag är lite bra på väldigt mycket, det är min styrka som skådespelare och artist. Jag behärskar att göra olika saker, sjunga, dansa, imitera och jag kan vara rolig. Jag tror att jag kommer att tillföra en frisk fläkt, säger Anna.

Vad vill du spela för roller?

– Jag vill få göra allt jag är bra på. Jag hoppas att det blir roliga sångnummer och det tror jag det blir, då det är ett väldigt musikaliskt revygäng. Sedan hoppas jag att jag kan få in imitationer, säger Anna Carlsson.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer