• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Snöveltorp, Öbonäs, Kårtorp och omkringliggande områden i Norrköpings kommun. Det brinner i en avfallsanläggning med kraftig rökutveckling som följd. Alla i områdena uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Läs mer

Peter Andreasson slutar formellt den 31 augusti. Foto: Laholms kommun

Kommunchefen i Laholm säger upp sig efter mindre än två år

Publicerad

17.31 på torsdagskvällen skickade kommunstyrelsens ordförande i Laholm, Elisabet Babic (M), ut ett pressmeddelande med budskapet att kommunchefen Peter Andreasson valt att säga upp sig.

Peter Andreasson tillträdde tjänsten som Laholms högste tjänsteman hösten 2016. Mindre än två år senare uppges han alltså ha sagt upp sig.

”Vi har förtroende för Peter Andreasson, vi har kommit till en överenskommelse och respekterar hans beslut och önskar honom all lycka till i framtiden”, stod det i pressmeddelandet från Elisabet Babic.

Förmedlat i meddelandet var också en kommentar från Peter Andreasson:

– Jag vill tacka alla medarbetare för ett mycket gott arbete och lycka till i era fortsatta gärningar att göra Laholm ännu mer attraktivt att leva och verka i.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer