HIF var nära seger i bortamatchen mot Örebro. Foto: Bildbyrån

HIF tappade ledningen på övertid

Helsingborgs IF kämpade bra mot Örebro SK i den andra matchen i gruppspelet i Svenska cupen, men en kvittering av ÖSK på övertid gav slutresultatet 1-1.

När den andra matchen av gruppspelet i Svenska cupen gick mot sitt slut, hade HIF lyckats försvara sig bra mot Örebro. Men på övertid kvitterade ÖSK:s Kennedy Igboananike genom att nicka bollen i mål.

Den första halvleken slutade 0-0, men med kvarten kvar av matchen gjorde HIF:s Mikael Dahlberg 0-1. Resultatet såg ut att stå sig men i den 94:e minuten kvitterade Igboananike.