Linda från Klippan jobbar vanligtvis som tandhygienist men under Sweden Rock Festival nyligen gick hennes stora dröm i uppfyllelse. Hör mer i klippet ovan. Foto: Privat

Linda fick uppleva sin rockdröm på Sweden Rock: ”Jag körde bara min grej”

Uppdaterad
Publicerad

Linda Thoedoridis från Klippan vann en musiktävling och fick uppleva sin rockdröm och spela med stjärnartister på Sweden Rock Festival härom dagen.

– När jag kliver av scenen hör jag publiken skrika ”En gång till, en gång till”. Det blev ett kvitto på att de verkligen gillade det, säger hon.

Världsberömda trummisen Mikkey Dee och sångerskan Nina Söderquist var några av de artister som intog scenen under namnet Rockklassiker Allstars i fredags. Och med dem fanns 44-åriga tandhygienisten Linda Theodoridis som spelade trummor och sjöng på ett par låtar.

Linda har spelat i band länge, men aldrig inför så här stor publik och ihop med sådana stjärnor.

– Jag var nervös kvällen innan och på morgonen, men sen var jag så fokuserad och kunde bara gå ut och njuta, säger Linda.

Hon tyckte om sin tid i rampljuset och fick mersmak.

Hör Linda berätta och se henne uppträda på festivalen i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.