Falkarnas ordförande Joakim Castberg: Hoppas att det inte påverkar spelarna

Falkarna chockade och ledsna

Uppdaterad
Publicerad

Flera medlemmar i supporterklubben Falkarna var i går chockade efter beskedet att Daniel Kindberg misstänks för inblandning i bedrägeri.

Vinsten mot IFK Göteborg i söndags gav råg i ryggen. Onsdag kväll möter ÖFK Kalmar borta och det är med vetskapen om att föreningens ordförande Daniel Kindberg ska vara anhållen misstänkt för bedrägeri.

Supporterföreningen Falkarnas ordförande Joakim Castberg vill inte kommentera saken innan han vet mer, men skriver i ett sms till SVT Jämtland att Falkarna hoppas att laget kan fokusera på matchen ikväll.

Ekobrottsmålet mot Daniel Kindberg

En medlem i supporterklubben som vill vara anonym säger att det var en chock att läsa det som skrivs om Kindberg i media:

– Det känns jättetråkigt. Det vore hemskt om spelarna påverkas ikväll. Trist historia. Kindberg är superviktig för ÖFK. Men det behöver faktiskt inte vara så illa som det beskrivs just nu.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Ekobrottsmålet mot Daniel Kindberg

Mer i ämnet