Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet ser du sökinsatsen vid Kvarndammen och du hör ett par av de personer som deltar i sökandet efter den försvunna 21-åringen. Foto: SVT

Damm i centrala Vetlanda genomsöktes efter försvunna Tove

Uppdaterad
Publicerad

Tove, 21, är fortfarande försvunnen och på torsdagen fortsätter den massiva sökinsatsen i Vetlanda. Polisen samarbetar tätt med organisationen Missing people, hemvärnet och räddningstjänsten.

Parallellt med sökinsatsen pågår en utredning gällande människorov och två personer har anhållits efter beslut av åklagare.

– De är fortsatt anhållna. Beslut om de ska begäras häktade eller försättas på fri fot ska tas senast på torsdagen, säger åklagare Adam Rullman.

Försvunna Tove i Vetlanda hittad död

Omfattande sökinsats

Räddningstjänsten, polisen, hemvärnet och Missing people genomför en omfattande sökinsats efter den försvunna kvinnan. Bland annat har Kvarndammen genomsökts under onsdagen. På torsdagen fortsätter sökinsatsen.

Det var i söndags som polisen fick in en anmälan om den försvunna 21-åringen. Hon sågs senast i de centrala delarna av Vetlanda natten mellan lördag och söndag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Försvunna Tove i Vetlanda hittad död

Mer i ämnet