Foto: SVT / Emil Hammarström

Husvagns- och husbilsmässan på Elmia ställs in i år igen

Publicerad

För andra året i rad ställs den stora husvagns- och husbilsmässan på Elmia i Jönköping in. Anledningen är det osäkra läget på grund av coronapandemin.

I ett pressmeddelande skriver mässbolaget att på grund av de rådande restriktionerna och dess påverkan på allmänna sammankomster kommer mässan 2021 inte kunna genomföras som planerat i september. Men att arbetet inför nästa års mässa är i gång.

– Förutsättningarna för att planera och förbereda möten, mässor och event är fortsatt oklara och utmanande. Genomförandet av stora mässor kräver lång framförhållning, vilket tyvärr inte ger oss några andra alternativ än att inte genomföra en mässa i början av september. Förhoppningsvis är detta nu den sista mässan vi tvingas flytta, skriver Lotta Frenssen, vd Elmia AB.

I klippet nedan kan du ser hur det såg ut senast mässan hölls 2019:

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona Jönköping

Mer i ämnet