Julia Karlenäs, Piteå IF, har haft en riktig toppensäsong. Foto: SVT

Julia Karlernäs förlänger med Piteå IF

Uppdaterad
Publicerad

Den prisbelönta målskytten Julia Karlernäs meddelar nu att hon förlänger sitt kontrakt med svenska mästarna Piteå IF DFF.

– Det känns jättekul att stanna i klubben. Jag känner att jag kan fortsätta att utvecklas och ta nya steg här i Piteå, säger hon i ett pressmeddelande.

Karlernäs blev med sina elva mål Piteås bästa målskytt i damallsvenskan denna säsong. Hon har även debuterat i svenska landslaget under säsongen. Dessutom fick hon ta emot priset för ”Damallsvenskans mest värdefulla spelare” på Fotbollsgalan förra veckan.

– Jag tycker att vi har ett spännande lag. Vi får behålla många spelare så jag tror det här kan bli riktigt bra, även nästa säsong. Sedan har vi ju mycket spännande saker att se fram emot med spel i Champions League, äger Julia Karlernäs.

Det nya kontraktet kommer att gälla 1+1 år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.