Foto: Scanpix

Loreen njuter av att inte vara ledig

Uppdaterad
Publicerad

Många har sett henne på tv sista tiden men vad ser Loreen på tv? Inget alls visar det sig.

Hinner du vara ledig någonting i år?

Sommar och semester....hmmm, vad är det? Nej jag skojar men så mycket ledigt blir det inte. Men vet du – det funkar för mig för jag gör något som jag älskar! Det här har jag jobbat så himla hårt för under så lång tid så jag njuter väldigt mycket. Jag hade inte valt bort det här för två veckors semester. Att få möta folk och uppträda – det är jag väldigt glad över.

Sommarfolk

Hur gör du för att varva ner?

Just nu mediterar jag, det är så jag gör för att varva ner. Tjugo minuter räcker. Men över lag så är jag nog rätt ”jordad” och har lätt att varva ner. Det har man fått av sin mamma!

Om du ska tipsa om en plats att besöka i Västerås då?

Lessen alla ni här i Bäckby, Rönnby och Råby – det är Gryta som gäller! Jag växte upp i norra Gryta där det finns gott om natur och jag älskar det. Att kunna gå ut i trädgården med skog bakom det är underbart.

Morden i Midsomer eller OS?

Midsommarmord låter otäckt, vad är det? Ett tv-program? Då vet jag varför jag inte fattade det. Jag har ingen tv! Jag tycker att det finns något hypnotiserande över tv och att det tar energi. Jag vill hellre uppleva saker själv än se andra göra det. Men å andra sidan kan det vara kul att titta på när andra ser på sport och OS. Då brukar de bli helt inne i vad som händer på skärmen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Sommarfolk

Mer i ämnet