I ett inlägg på Facebook skrev Fältgruppen Örebro ett inlägg om den oro man känner inför situationen på Truckstop. Foto: Jan Larsson/privat

Stökigt vid Truckstop Örebro – vårdnadshavare körde hem ungdomar

Uppdaterad
Publicerad

Under fredagskvällen ska flera motorburna ungdomar ha befunnit sig vid Truckstop Örebro. På Facebook delade Fältgruppen Örebro sin oro för ungdomar och uppmanade föräldrar att hämta sina barn.

I inlägget som har delats över 255 gånger på Facebook av Fältgruppen Örebro, uttrycker man oro för ungdomarna som var vid Truckstop Örebro.

”Många ungdomar har druckit sig berusade och stämningen kan snabbt förändras. Det buskörs med A-traktorer och bilar, och vi oroas också över den mängden sprit som florerar bland ungdomarna”, står det i inlägget.

Tre i slagsmål

Fältgruppen uppmanade föräldrar att hämta sina barn innan något allvarligt skulle hända.

Polisen bekräftar att det ska ha varit stökigt då de var på plats. Tre unga kvinnor ska ha hamnat i slagsmål och vårdnadshavare ska ha hämtat och kört hem ungdomarna.

– Vi har fått flera anmälningar gällande störande musik och störande bilkörning från området. Flera påringningar om att det sladdas, säger Lars Hedelin, presstalesperson polisregion Bergslagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.