Foto: Stefan Jerrevång/TT

Billiga biljetter ska locka fler till LHC:s hemmamatcher

Uppdaterad
Publicerad

Linköping HC lanserar nu en ny publiksektion i Saab Arena med billigare biljettpris för att locka fler supportrar till matcherna.

Det är de två nedersta raderna på nedre etage som det handlar om. 150 kronor kommer en biljett där att kosta, vilket gör dem till de billigaste sittplatserna i arenan.

– Vi introducerar de här biljetterna till matchen mot Örebro den 23:e januari och räknar med att det kommer att bli en succé direkt, säger Anders Mäki, LHC:s klubbdirektör, i ett pressmeddelande.

LHC har nu åtta hemmamatcher kvar den här säsongen och den senaste tiden har publiktrenden pekat uppåt, enligt klubbdirektören.

– Vi har några riktigt bra publikmatcher framöver, bland annat en lördag mot HV71 den 3:e februari som redan har sålt väldigt bra. Till den matchen har vi en förhoppning om att vi kan få årets första slutsålda arena.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.