Foto: Jeppe Gustafsson

Man misstänks för mord på kvinna i Motala

Uppdaterad
Publicerad

UPPDATERING: Ett kvinna i 30-årsåldern har hittats död i en lägenhet i stadsdelen Ekön i Motala. Polisen har gripit och anhållit en man i 35-årsåldern som misstänkt för mord.

Klockan 18.31 larmades polis till en bostad i stadsdelen Ekön i Motala. Anledningen var en pågående misshandel. I lägenheten hittades en kvinna död. Ungefär en kvart senare greps en man i 35-årsåldern som nu misstänks för mord och har förts till polisstationen.

– Jag kan inte säga mer än att omständigheter på platsen gör att vi misstänker att det rör sig om ett mord. Vi letar inte efter några fler misstänkta, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Motala

Flera polispatruller och ambulans beordrades till adressen. Tekniker och rättsläkare arbetade på brottsplatsen under natten och en första brottsplatsundersökning är genomförd. Bostaden är fortsatt avspärrad.

En person har gripits efter att en död person anträffats i en lägenhet i området Ekön i Motala. Foto: SVT Design

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Motala

Mer i ämnet