Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ett slukhål uppstod på Stockholmsvägen i Norrköping till följd av det kraftiga regnet. Se mer av de stora vattenmassorna i klippet. Foto: Privat/Utryckning Uppsala

Slukhål och översvämningar efter regnoväder i Norrköping

Uppdaterad
Publicerad

Ett kraftigt skyfall drog in över Norrköping på tisdagskvällen. Ovädret har orsakat stora störningar i form av bland annat översvämningar. Och ett slukhål.

– Bussarna leds om för att inte köra där, säger Johnny Gustavsson, presstalesperson vid polisen.

Larmen till följd av ovädret närmast regnade in. På kort tid, cirka en halvtimme, kom det i vart fall ett 15-tal larm som kan relateras till regnet, säger Johnny Gustavsson.

– Från 19.30-20.00 kom larmen rörande olika former av vattenskador, säger han.

Polis fick bland annat rycka ut till Hallandsgatan/Stockholmsvägen där ett slukhål uppstått till följd av det kraftiga regnandet.

Det finns inga uppgifter om att någon skadats fysiskt.

Se slukhålet i bilden nedan.

Ett slukhål uppstod på Stockholmsvägen i Norrköping till följd av det kraftiga regnet. Se mer av de stora vattenmassorna i klippet. Foto: Utryckning Uppsala

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.