Två olyckor inträffade på E4 i höjd med Östra Ljungby

Uppdaterad
Publicerad

En person har förts i ambulans till sjukhus efter att en personbil kolliderat med ett vägräcke på E4 i höjd med Östra Ljungby. En kökrock inträffade strax söder om den första olycksplatsen.

Den första olyckan inträffade strax efter klockan 14 på måndagseftermiddagen. En personbil kolliderade med ett vägräcke i norrgående riktning på E4 i höjd med Östra Ljungby. En person fick föras till sjukhus i ambulans med oklart skadeläge. Bilen fick bärgas från platsen.

Klockan 14.51 kom ett nytt larm till SOS om en kollision med en lastbil och två personbilar cirka 400 meter söder om den första olycksplatsen. Vägen stängdes då av tillfälligt, men kunde senare öppnas upp igen med begränsad framkomlighet. Enligt SOS Alarm har ingen behövt uppsöka vård i samband med den olyckan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.