Foto: Anders Magnusson

Jagad bilist krockade med bil och polisbil i Malmö

Uppdaterad
Publicerad

En biljakt i Malmö under natten mot söndag slutade i en krock. Den efterföljda bilisten tappade kontrollen och kolliderade med en bilist och en polisbil, det rapporterar Sydsvenskan. Varför personen inte stannade för polisen är just nu oklart.

Enligt Sydsvenskan ska ett flertal polisbilar följt efter bilisten som vägrade stanna på polisens begäran. Men efterföljandet tog vid 02.50-tiden slut då bilen körde in i två andra fordon, varav den ena en polisbil.

Tidningen skriver vidare att det i nuläget verkar som att fyra personer ska ha befunnit sig i den misstänkta bilen och att de försökte springa från polisen – som snabbt hann ifatt och kunde gripa personerna.

Det är i nuläget oklart vad personerna misstänks för. Enligt Sydsvenskans uppgifter ska ingen av de inblandade i kollisionen fått några allvarligare skador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.