Polisen söker vittnen till misstänkt bil. Foto: Johan Nilsson/TT

Mordet på Karolin Hakim – polisen söker vittnen som sett bilen

Uppdaterad
Publicerad

Polisen går nu ut och söker vittnen som har sett Mercedesen som användes som flyktbil under mordet på Karolin Hakim. Pär Andersson som gått in som ny åklagare, söker personer som kan ha sett den veckor innan mordet.

Efter mordet på Karolin Hakim på Sergels väg den 26 augusti har polisen haft många personer som har lämnat in vittnesuppgifter. Men nu söker polisen efter personer som har sett Mercedesen som användes för att fly från platsen.

– Vi är intresserade av personer som kan ha sett den här bilen. Det gäller även innan brottet inträffade, säger Pär Andersson kammaråklagare.

Mordet på Karolin Hakim

Pär Andersson ny åklagare

Från start var det Anna Palmqvist som var åklagare i utredningen. Men under onsdagen tog Pär Andersson över.

En man sitter just nu anhållen misstänkt för inblandning i mordet på Karolin Hakim. Innan fredag klockan 13 måste Pär Andersson meddela tingsrätten om han vill ha den misstänkta mannen häktad eller om han ska släppas fri.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mordet på Karolin Hakim

Mer i ämnet