Tre personer hittades på fredagen döda i en villa i Skivarp i Skurups kommun. Foto: Micke Nilsson

Mordmisstänkte mannen frisläppt

Uppdaterad
Publicerad

Mannen som är misstänkt för tre mord i Skivarp frisläpptes under söndagseftermiddagen av åklagare. Misstankarna mot honom kvarstår dock.

Det var under fredagen som männen hittades döda i en villa i Skivarp i Skurups kommun. Från början sa polisen att det inte fanns någon misstanke om brott. Men ändrade sedan snabbt brottsrubriceringen till mord och det var då den misstänkte mannen greps. Såväl offren som den misstänkte gärningsmannen är vuxna män, enligt polisen.

– Vi har hållit nya förhör med mannen under eftermiddagen och efter förhöret fattar åklagaren beslut om att han sätts på fri fot, säger Anna Göransson, pressinformatör hos polisen.

Tre män döda i Skivarp

Mannen är fortsatt skäligen misstänkt, som är den lägre misstankegraden, för tre mord. Polisens utredning fortsätter och man väntar fortfarande på resultat från både den tekniska undersökningen och den rättsmedicinska undersökningen.

– Det kommer att ta ett tag innan allt är färdigställt. Under tiden kvarstår misstankarna, säger Anna Göransson.

Okänd dödsorsak

Polisen vill inte uttala sig om dödsorsaken, eller vilken roll de döda och den misstänkte hade till varandra.

– Offren är identifierade och anhöriga är underrättade. Det rör sig om tre vuxna män, de är över 18 allihop, liksom den person som sitter anhållen. Så det rör sig inte om några ungdomar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Tre män döda i Skivarp

Mer i ämnet