Knivrånare greps av restaurangpersonal

Uppdaterad
Publicerad

Två personer slog till mot en restaurang på Fosie på lördagskvällen. Men en av gärningspersonerna blev övermannad av personalen och den andra flydde från platsen. Polisen utreder nu händelsen som misstänkt grovt rån och mordförsök.

En restaurang i området Söderkulla på Fosie i Malmö fick strax innan stängning på lördagen ovälkommet besök. Två personer slog till vid halv tolv på kvällen.

Polisen larmades till platsen och finner där att restaurangens personal har envarsgripit en av de misstänkta. Den andra misstänkta hade då flytt till fots från platsen.

Den gripna personen är en man i 20-årsåldern och polisen ska ha upprättat en anmälan gällande mordförsök och grovt rån. När personalen övermannade den misstänkta ska han ha gjort utfall med kniv mot en anställd som fått lindriga skador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.