Foto: SVT

Ebba Nilsson från Kalmar fick träffa idolerna FO&O

Uppdaterad
Publicerad

Ebba Nilsson tog med sig kompisen Jenny Fröstberg till Växjö där de fick chansen att träffa sina idoler FO&O som deltar i Melodifestivalen i Växjö.

– Det känns jättebra men det är lite pirrigt, säger Ebba Nilsson innan vi går mot hotellet i stan där idolmötet äger rum.

Mello i Växjö

Nervositeten släppte snabbt när Ebba och Jenny fick träffa medlemmarna i FO&O. Felix Sandman, Oscar Enestad och Omar Rudberg sitter avslappnat i soffan men reser på sig för att hälsa glatt på tjejerna. Ebba och Jenny passar på att fråga killarna vad de själva har för idoler, om det inte är jobbigt att bli igenkända och hur det känns inför Melodifestivalen.

– Det är mycket att hålla reda på, många kameror, mycket dans och så ska sången vara bra och så vidare, men det kommer bli grymt, säger Felix Sandman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mello i Växjö

Mer i ämnet