Festade och åt middag på restaurang Foto: TT

Kanye West festade i Älmhult i natt

Uppdaterad
Publicerad

Världsstjärnan Kanye West var på Ikeas designkontor i Älmhult igår. Efteråt blev det middag på en restaurang och fest hela natten.

Enligt källor till Expressen ska Kanye West ha träffat Ikeas designchef, Marcus Engman. På kvällen tog han sig vidare till Brasseri Goarije. Fansen samlades utanför restauarangen för att få se en glimt av världstjärnan och få en signatur.

– Han tog sin tid och signerade våra tröjor och hälsade på oss, och vi berättade hur mycket vi gillar honom. Han log mot oss och var jättetrevlig, säger Senait Sewit, 19, till Expressen.

Åt middag

Kanye West och hans sällskap fick sitta och äta middag i ett privat rum bakom stängda dörrar på Brasseri Goarije.

– Han har varit hos oss, men åkt härifrån nu. De käkade middag här, ett sällskap. Han var här med sina vänner och bekanta, säger krögaren Mats Stjernqvist till Aftonbladet och fortsätter:

– Det var fantastiskt trevligt. Han var väldigt sympatisk och njöt av maten. Det var en uppmärksammad dag i lilla Älmhult, säger han till Expressen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.