Kennedy: ”Jag har inget avtal med Assyriska”

Uppdaterad
Publicerad

Kennedy Bakircioglü dementerar uppgifterna om att han är klar som scout för Assyriska.

– Jag har inget avtal, ingenting. Inte en chans att det stämmer, säger han till SVT.

Under onsdagen gick Assyriska ut med uppgifterna om att förre storspelaren Kennedy Bakircioglü återvänder till Assyriska som scout. Men till SVT tillbakavisar han uppgifterna.

– Jag är chockad. Alla har hört av sig, nyheten har spunnit vidare och jag har blivit bombad med meddelanden hela dagen. Men det stämmer inte.

Ett missförstånd

Enligt den före detta Ronnabon och Hammarbyspelaren rör det sig om ett missförstånd.

– Jag har sagt att jag kanske kan hjälpa till någon gång. Om de undrar över någon spelare som jag känner till så kan jag berätta vad jag tycker, om de skulle passa i Assyriska eller inte.

– Men det är inte mer än så. Jag har inget avtal, jag är ingen chefscout som ska titta på spelare över hela landet som en sådan hade behövt göra.

Inte aktuell som scout

Nu härnäst ska han höra av sig till Assyriska och försöka reda ut vad som gått fel i kommunikationen.

– Flera sajter har skrivit om det här, och det är beklagligt för en del har blivit väldigt glada. Nu är det viktigt att det kommer ut rättelser.

Hade det varit aktuellt att jobba som scout för Assyriska om du fick frågan?

– Nej, en scout måste jobba heltid och ge hundra procent. Det kan inte jag idag. Jag har fullt upp med mitt varumärke och min familj.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.