Foto: TT

Person satsade 20 kronor i Södertälje – vann 5,5 miljoner

Uppdaterad
Publicerad

En kupong som lämnats in i Södertälje har gett storvinst. Spelaren satsade bara 20,25 kronor och blev ensam vinnare.

Vinsten kom efter V86 på Solvalla som avgjordes under onsdagskvällen. Spelaren som lämnat in kupongen på Coop Konsum i Södertälje fick åtta rätt och blev ensam vinnare, något Aftonbladet var först med att berätta.

– Det otroliga är att han eller hon som spelat hade ett system med 81 rader. Det betyder att det var fyra spikar och fyra lopp där man fått satsa på tre hästar i varje lopp, berättar vinnarambassadören Hans G Lindskog på ATG.

Oklart vem vinnaren är

Vem som är det lycklige vinnaren är i nuläget okänt och enligt Hans G Lindskog är det inte säkert att vinnaren ens vet om att hen blvit 5,5 miljoner kronor rikare.

– Troligtvis går personen runt med en kupong i fickan värd miljoner utan att veta om det. Att vinna så här mycket när man satsat så lite är ovanligt men inte unikt, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.