Här förlänger Ringia avtalet med Edvin

Uppdaterad
Publicerad

Datum för samtalet: 2012-07-13

Edvin Vikman
Peter, försäljare Ringia

Edvin: Edvin.

Ringia: Ja hejsan Edvin det var Peter här från Ringia din telefonoperatör.

Edvin: Ja.

Ringia: Hörrudu du är ju kund hos oss där sedan tidigare, du var tidigare kund hos operatören Telespar.

Edvin: Ja.

Ringia: Sedan fick du ett brev hem om att vi köpt upp dom här på Ringia.

Edvin: Jaha.

Ringia: Så jag ringer inte för att sälja något utan precis som det stod i brevet så kommer vi bara att lägga in en ny prislista åt dig med lite förmånligare priser som kommer att passa dig lite bättre.

Edvin: Ha.

Ringia: Så att hädanefter kommer du bara att betala 119 kronor per månad för det fasta abonnemanget i 24 månaders avtalstid som du får utav oss nu. Eh.. och då kommer du att ringa för endast 99 öre per minut till alla mobiler istället för en krona och 99 öre och 14 öre för lokala och Sverige-samtal. Eh.. kostar dig inget extra utan du får allting på en och samma faktura eftersom du redan är kund hos oss så att min fråga var bara har du någon nummerpresentatör idag?

Edvin: Nej.

Ringia: Det har du inte?

Edvin: Nej.

Ringia: Och det vill du inte ha heller eller?

Edvin: Nej.

Ringia: Eh.. jättebra men då ser jag till att ordna det här åt dig då så vad heter det eh.. får du... Då ser jag till att ordna det här åt dig.

Edvin: Ja.

Ringia: Så får du en bekräftelse hem där inom ett par dagar och får jag tacka dig så mycket och önska dig en fortsatt trevlig dag.

Edvin: Tack.

Ringia: Tack så mycket. Hej.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer