Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör Jesper berätta om varför han tycker Allsång på Skansen är så bra – och vad han säger om att programledaren Sanna Nielsen nu gör sitt sista program. Foto: Privat

Allsången betyder allt för Jesper från Eskilstuna – nu laddar han för säsongsfinalen

Publicerad

Jesper Lundin från Eskilstuna är ett superfan av Allsång på Skansen. Han missar nästan aldrig ett program och köar länge för att komma långt fram i publiken. På tisdag är det säsongsfinal, något som Jesper inte kommer missa.

Under sommarmånaderna vallfärdar Jesper Lundin, 25, varje tisdag från Eskilstuna till Stockholm för att uppleva Allsång på Skansen på plats. Allsången betyder allt för honom.

– Jag börjar redan på måndag kväll med att fixa matsäcken, en räksallad, två Cola Zero och en smörgås och sen gör jag en massa skyltar beroende på vilka artister som medverkar, säger Jesper Lundin.

Hör Jesper Lundin berätta om varför han tycker Allsång på skansen är så bra i klippet ovanför.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.