Foto: SVT

Så skickar du in din video till SVT Sörmland

Uppdaterad
Publicerad
Vi befinner oss just nu i en både ovanlig och orolig tid, där coronakrisen påverkar vår vardag på olika sätt. Vi på SVT Nyheter Sörmland vill gärna berätta era historier från vardagen.

Så här gör du för att skicka in din video.

 • Filma dig själv och din vardag i ett klipp som inte bör vara kortare än 15 sekunder och inte längre än 2 minuter.
   
 • Filma helst i liggande format.
   
 • Mejla din video till sormland@svt.se.
   
 • För större filer kan du använda tjänsten Wetransfer. Klicka på den här länken i din mobil eller dator, följ instruktionerna för att ladda upp dina filer och skicka sedan länken till sormland@svt.se.
   
 • Skriv ditt namn och en förklarande bildtext när du skickar in materialet. Gärna datum och plats, och telefonnummer så vi kan nå dig.

Kom ihåg att du som filmar ansvarar för att informera människor som förekommer i videon att du avser skicka den till SVT, så att det är okej för dem.

När du skickar bilder så upplåter du dem för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda bilden i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilder. Här kan du läsa mer om våra bildvilkor.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer