Michael Jepsen Jensen har presenterats som Smedernas första nyförvärv inför säsongen 2017. Foto: TT

Smedernas första nyförvärv klart – blir ny lagkapten

Publicerad

Dansken Michael Jepsen Jensen – där har ni Eskilstuna Smedernas första nyförvärv inför den kommande säsongen.

Eskilstuna Smederna meddelar på sin hemsida att Jepsen Jensen skrivit på ett kontrakt över den kommande säsongen. De meddelar samtidigt att Jensen också blir ny lagkapten efter Magnus ”Zorro” Zetterström som slutat.

”Inte lätt att fylla”

– Luckan efter Zorro som kapten är inte lätt att fylla, men jag vet att Michael har kapacitet att ta över kaptensbindeln. Michael är i sina bästa stunder en förare av det absoluta toppskiktet. Jag är övertygad om att han blir en stor tillgång i laget, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson till hemsidan.

Läs mer: De leder Smederna nästa säsong.

”Stor potential”

Jepsen Jensen om valet att skriva på för Smederna:

– Jag tror att klubben har stor potential och vill väldigt gärna vara med på denna resa mot att bli ett topplag. Och Jerker (lagledaren Eriksson) har varit en avgörande faktor då jag arbetade nära honom under säsongerna ihop i Målilla, så jag har ett stort förtroende för honom, säger Jepsen Jensen till hemsidan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.