Andra Farhad är miljonär och entreprenör, hon köpte sin första aktie när hon var 15 år. Foto: SVT/Frida Claesson

Börshajen om coronakrisen: ”Över en natt förändrades allt”

Uppdaterad
Publicerad

På kontoret på Östermalm har det varit tyst i flera veckor. När coronautbrottet nådde Stockholm förändrades Andra Farhads tillvaro över en natt. Från att ha haft en fullspäckad kalender med möten, föreläsningar och intervjuer blev allt plötsligt tyst.

Andra Farhad köpte sin första aktie när hon var 15 år. Drygt tio år senare är hon idag miljonär, entreprenör och föreläser som sparexpert. Men mitt i alltihopa kom corona och nu genomlever hon sitt livs första börskrasch. Samtidigt börjar saker och ting sakta förändras igen...

I den här reportageserien möter vi några av länets invånare som berättar sin historia om den förändrade vardagen efter coronautbrottet.

#SthlmCorona

Tänk att ett litet virus, från andra sidan jorden, plötsligt skulle komma att förändra liv och vardag här i Sverige. Berätta din annorlunda vardag genom att dela med dig av din historia i sociala medier med hashtag #SthlmCorona

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

sthlmcorona

Mer i ämnet