Långa köer på Essingeleden efter olycka

Uppdaterad
Publicerad

Under torsdagsmorgonen bildades långa köer på Essingeleden och i Södra länken efter en tidigare olycka. Det rapporterar Sveriges Radio P4 Stockholm.

Alla infarter till Södra länken är återigen öppna efter en tidigare trafikolycka vid Tomteboda under morgonen, enligt P4 Stockholm. Dock är det fortfarande köer runt niotiden på morgonen.

– Vi går ut och varnar för långa köer i Södra länken och att bilister, om det är möjligt, välj en annan väg, Alexandra Elias, presstalesperson på Trafikverket.

Olyckan orsakade stillastående trafik och långa köer.

Besvärligt på flera vägar

Det är även långa köer på väg 73, meddelar Trafikverket.

– Väg 73, Sofielund i riktning mot Stockholm. Där är ett fordon som inte funkar, anledningen vet vi inte, säger Alexandra Elias, presstalesperson på Trafikverket.

För trafikanter som är på väg mot Arlanda, meddelade Sveriges Radio P4 Stockholm tidigt i morse om köer på vägarna även på E4/E20 i riktning norrut mot flygplatsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.