Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I videon får du en sammanfattning av vad som hänt i fallet med 39-åriga Mikael – som mördades i Skärholmen. Foto: Privat/TT

Ytterligare en misstänkt för inblandning i mordet på Mikael i Skärholmen

Uppdaterad
Publicerad

Ytterligare en person misstänks för inblandning i det uppmärksammade mordet i Skärholmen i början av april, där en pappa sköts ihjäl framför ögonen på sin son. Det rapporterar Aftonbladet.

Tidningen skriver att en man i 40-årsåldern greps och anhölls den 19 april. Han släpptes på fri fot redan dagen efter men är fortsatt misstänkt i ärendet.

Åklagaren Ove Jäverfält vill inte berätta vad mannen misstänks för.

39-årige Mikael sköts till döds i Skärholmen

– Vi håller på att titta på misstankarna, säger han.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska misstankarna röra skyddande av brottsling. Sedan tidigare sitter två tonåringar häktade för just grovt skyddande av brottsling i samband med mordet.

Ytterligare en yngling är häktad i samma mål, misstänkt för grovt vapenbrott några veckor före mordet. Men åklagaren har tidigare sagt att det inte har någon koppling till mordet i Skärholmen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

39-årige Mikael sköts till döds i Skärholmen

Mer i ämnet