Polisen som var på plats under torsdagen i Forsvy. Nu söker de efter vittnen som kan ha sett något avvikande i området samma vecka. Foto: SVT

Polisen söker vittnen till misstänkta mordet

Uppdaterad
Publicerad

Polisen söker nu vittnen som har sett eller hört något avvikande under förra veckan, som kan härledas till det misstänka mordet i Forsby förra torsdagen.

Det var i torsdags morse som en person blev hittad död i Forsby utanför Knivsta och en förundersökning om mord är inledd. Under söndagen hade kroppen som blev funnen ännu inte blivit identifierad.

Polisen meddelar på deras hemsida att de är mycket intresserade av att få in tips från allmänheten om man har sett något avvikande i området. Om man har vistas i området runt Forsby, Knivsta, Odensala eller Märsta och sett personer eller fordon med avvikande beteende, eller okända personer på fel plats ska man höra av sig till polisen.

De meddelar även att extra intressant är iakttagelser under onsdagsnatten mot torsdagsmorgonen, 20 till 21:a februari.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

FORSBYMORDET

Mer i ämnet