Färjestads jumbotron-svar efter Omarks attack

Uppdaterad
Publicerad

Luleåstjärnan Linus Omark gick till attack mot Färjestad i allmänhet och den assisterande tränaren Thomas Rhodin i synnerhet under den tredje finalmatchen.

På onsdagen svarade FBK med ett budskap på jumbotronen i Löfbergs arena.

– Det finns några i föreningen som är ganska roliga, säger Rhodin som inte vill lägga något större vikt vid ordbråket.

Ett fåtal Färjestadsspelare gav sig ut på isen dagen efter den tredje finalmatchen mot Luleå, förlust 4–5 efter förlängning.

Om de blickade upp mot mediekuben i taket fick de se klubbens ”svar” efter Linus Omarks attack i samband med en C More-intervju på onsdagskvällen.

– Mitell eller vad han heter... Och Rhodin… Rhodin var den vekaste spelaren jag sett på en hockeyplan och han ska gnälla att man är vek. Jävla sopa. Jag är bara less på det, sade Luleåstjärnan.

Jämförde meriterna

På jumbotronen valde Färjestad på onsdagen med att svara med att jämföra meriterna som Rhodin och Omark har i SHL (fd elitserien). Ett utspel som Thomas ”Totto” Rhodin drog på smilbanden åt.

Hör honom berätta mer i videon.

Den fjärde finalmatchen spelas på torsdagskvällen i Karlstad. Luleå leder matchserien med 2–1 i matcher.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.