Flera bilar körde in i en fastkilad lastbil vid Klaramotet i Karlstad på tisdagskvällen. Foto: SVT

Fyra fordon i krock i Karlstad

Uppdaterad
Publicerad

Fyra personer har förts till sjukhus efter en flerbilskrock vid en avfart till E18 i Karlstad på tisdagskvällen. En lastbil kilades fast under en bro och tre bilar kolliderade med lastbilen. Olyckan orsakade stopp på E18 i riktning mot Kristinehamn.

Olyckan inträffade strax före halv åtta på tisdagskvällen i höjd med Klaramotet i Karlstad. Lastbilen kilades fast under en bro och tre efterföljande bilar körde ihop med lastbilen och varandra, enligt SOS Alarm.

– Elva personer var drabbade av olyckan och fyra fördes till sjukhus. Det finns ännu ingen uppgift hur allvarliga personskador det handlar om, uppger teamledaren på SOS Alarm.

Olyckan orsakade stopp både på E18 österut samt järnvägen förbi olycksplatsen. Trafiken fick ledas om under räddnings- och bärgningsarbetet, men vid 21-tiden var det full framkomlighet igen enligt Trafikverket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.