Zara LArsson Foto: Fredrik Sandberg/TT

Zara Larsson till Uddeholms firande

Uppdaterad
Publicerad

Det blir Zara Larsson som kommer att strö stjärnglans över Uddeholms 350-årsjubileum den 28:e juni.

– Vi ville ha en världsartist med ett unikt och modernt uttryck. Därför är Zara Larsson är helt rätt för Uddeholm. Idag kan vi äntligen berätta och samtidigt bjuda in hela Värmland till festen, säger Johnny Sjöström, VD på Uddeholm i ett pressmeddelande.

Festligheterna äger rum sista veckan i juni och innefattar bland annat en jubileumsmiddag med 800 gäster från 90 länder på Karlstad CCC.

Under slutet av veckan flyttar festligheterna till Hagfors. Parkeringen utanför bruket blir festplats med uppträdanden och en middag för anställda med familjer och inbjudna gäster. Totalt räknar man med 1 500 gäster. Konferencier är Sarah Dawn Finer och uppträder gör Björn A Ling och Johan Östling.

– Firandet och finalen med Zara blir något alldeles extra. Jag hoppas att alla verkligen tar chansen och kommer till Hagfors i juni, säger Johnny Sjöström.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.