Flera polispatruller var på plats vid ett storbråk i centrala Karlstad. Foto: SVT

Stort bråk i centrala Karlstad – en till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Ett storbråk bröt ut i Tingvallastaden i centrala Karlstad under tisdagskvällen där flera personer var inblandade, enligt polisen. Händelsen utreds som grov misshandel.

Polisen fick in samtal kring 19:45 på kvällen om flera personer som slogs. Enligt polisens initiala uppgifter var ett 20-tal personer inblandade. Ett vittne till polisen ska också ha uppfattat att någon form av stickvapen använts, något som bekräftas av en person på plats som SVT pratat med.

– Han blev påhoppad och knivhuggen, det blödde från kinden, berättar vittnet för SVT.

Mannen som skadats är enligt polisen i 20-årsåldern och har förts med ambulans till sjukhus.

– Enligt patrull ska det inte vara livshotande skador, säger Christina Hallin, presstalesperson på polisregion Bergslagen.

Flera polispatruller är på plats i området. Klockan 21:00 på tisdagskvällen finns varken någon frihetsberövad eller misstänkt ännu, enligt polisen.

Uppdatering

Under onsdagen gick polisen ut med att de ville få in tips från allmänheten gällande bråket. Och framåt kvällen berättar Lars Hedelin, presstalesperson på polisregion Bergslagen, att utredningsläget ser bra ut.

– Vi har fått in mycket bra material på alla sätt, säger han.

Har ni någon misstänkt i ännu?

– Jag vill inte gå in på det, utan nöjer mig med att säga att utredningsläget ser bra ut.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.