Här är några av nyheterna vi rapporterat om i veckan. Foto: SVT

Veckans Värmlandsnyheter

Uppdaterad
Publicerad

Har du hängt med i nyhetsflödet under veckan som gått? Om inte så får du några tips från oss på redaktionen.

Den här veckan har såklart mycket handlat om Melodifestivalen som kommit till Karlstad. Alla våra artiklar om detta kan du läsa här.

• Men vi har också berättat om att ännu en skjutning skett i Karlstad.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ulrika Sundström, lokalpolisområdeschef Karlstad, berättar i klippet om hur polisen jobbar nu. Foto: SVT

• Och så här under sportlovsveckan har vi berättat om en ny undersökning som visar att det blir allt vanligare att barnfamiljer tar blancolån för att ha råd att åka på skidsemester.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Det är i stort sett helt fullbelagt på Branäs skidanläggning under sportlovsveckorna trots att priserna för en skidsemester har ökat markant. Foto: SVT/Maria Haglund

• Vi besökte Skattkärrsskolans akademikök där kockarna ser det som en utmaning att klara av att laga bra mat med liten budget under lågkonjunkturen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Kockarna i akademiköket på Skattkärrsskolan i Karlstad delar med sig av sina knep för att laga näringsrik och god mat som också är billig. Foto: SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.