Det har varit flera fall av krogrelaterade misshandelsfall under natten mot söndagen, enligt Tommy Nyman, polisens presstalesman i Västra Götaland. Foto: Johan Nilsson/TT

Grov misshandel och fylleri under natten

Uppdaterad
Publicerad

Flera fall av misshandel, varav en grov misshandel i Ulricehamn under natten mot söndagen rapporterar polisen i Västra Götaland om.

– Tyvärr också familjerelaterade misshandlar, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman.

Vid 04-tiden under natten mot söndagen ringer flera vittnen in till polisen om att två personer slåss med knytnävarna ute på gatan på Gamla Marbäcksvägen i Ulricehamn.

När en av dem hamnar på marken sparkar den andre mannen flera gånger på den liggande mannen. När polis kommer till platsen grips den misstänkte i närheten. Det är en man i 30-års åldern. Den skadade körs i ambulans till sjukhus för vård av okända skador.

Narkotika på sig

– Det har varit flera fall av krogrelaterade misshandlar och en hel del fylleri, säger Tommy Nyman.

På Västra gatan i Kungälv misshandlades en man av två andra män vid 03.45 under natten mot söndag. När polispatrullen kom till platsen kunde en man, som misstänks för misshandeln, gripas.

Mannen har dessutom narkotika på sig så han misstänks nu för misshandel och narkotikabrott. Den skadade mannen fick två tänder utslagna och fick hjälp av polisen att ta sig till Kungälvs sjukhus.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.