Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Jag tycker att alla ska hjälpa varandra”. Goran Todorovic bjöd köande bilister på kaffe på onsdagsmorgonen – hjälpte även dem som kört fast. Foto: Bosse Carlqvist/SVT

Här hjälper Goran strandade bilister på riksväg 26 – och bjuder på kaffe

Uppdaterad
Publicerad

Halka, snö och milslånga köer. För många bilister var det verkligheten på onsdagsmorgonen efter snöovädret. Men de som köade förbi Goran Todorovic hus utanför Tidaholm, fick hjälp att hålla humöret upp.

– Jo, jag kokade kaffe och bjöd dem på innan jag åkte till jobbet, säger han.

Det värsta snökaoset hade lagt sig på onsdagsmorgonen, men halka med avåkningar som följd orsakade långa köer på flera vägar i Västsverige.

De som hade turen i oturen att fastna i en bilkö på väg 26 utanför Goran Todorovics hus utanför Tidaholm hade i alla fall chansen att få en kopp nybryggt kaffe.

Aprilsnön och trafikkaoset i Sydsverige

– Jag tycker alla borde hjälpa varandra. Man vet aldrig, nästa gång kanske det är du som fastnar, säger han.

Under tisdagskvällen körde Goran själv sträckan Skövde och hem till Dala. Den sträcka tar normalt 20 minuter att köra – under tisdagskvällen tog den sex timmar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Aprilsnön och trafikkaoset i Sydsverige

Mer i ämnet