Olyckan skedde vid Olskroksmotet i riktning mot Tingstadstunneln. Foto: SVT

Fyra döda efter svår trafikolycka på E6 i Göteborg

Uppdaterad
Publicerad

De fyra personer som åkte i den personbil som i morse vid fyratiden körde in i ett betongfundament vid Olskroksmotet i riktning mot Tingstadstunneln har nu avlidit.
– De var fyra personer i bilen och de var alla i 20-års åldern, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson till SVT Nyheter Väst.

Enligt polisen är det ännu oklart varför bilen kört av vägen. Det har inletts en förundersökning gällande vårdslöshet i trafik eftersom det finns en brottsmisstanke.

– Det har vi gjort för att kunna vidta polisiära åtgärder som att beslagta bilen för att på något sätt komma fram till vad som har hänt, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson.

Dåligt väder

– Vädret var dåligt när olyckan inträffade, säger Johan Josarp vid polisen.

Polisen fick larmet om olyckan 04.06. Vägen spärrades av och en stor räddningsinsats pågick under cirka en och en halv timme, sedan kunde trafiken släppas på igen.

Anhöriga har underrättats om dödsolyckan.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer