Polisen har haft en del att göra under natten, men menar att läget ändå har varit lugnt överlag. Foto: Johan Nilsson/TT

Bråk på flera adresser i Skellefteå

Uppdaterad
Publicerad

Natten i Västerbotten har varit förhållandevis lugn enligt polisen. Men vid ett par tillfällen har polisen fått ingripa vid bråk, främst i Skellefteå.

Västerbottensnatten har enligt polisen varit förhållandevis förskonad från grövre brott. Det har varit hög arbetsbelastning för polisen men trots detta har inga större incidenter rapporterats.

Men i Skellefteå har polisen fått ingripa vid två bråk.

Den första misshandeln inträffade vid 03.30-tiden mellan lördag och söndag. Polis beordrades till en adress i Skellefteå där två män bråkade. Men när polisen anlände till platsen hade situationen lugnat ner sig. Patrull på plats höll förhör och upprättade en anmälan om skadegörelse och misshandel.

Hotades på fest

Strax efter klockan 05 på den tidiga söndagsmorgonen var det dags igen. Den här gången beordrades polisen till en adress i Skelleftehamn där en man uppgav att han blivit misshandlad och hotad på en fest. Patrullen höll förhör och upprättade en anmälan om misshandel och olaga hot.

Ingen person med koppling till de två bråken har blivit gripen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.