Den fallskadade 25-åringen ligger fortfarande inne på IVA

Uppdaterad
Publicerad

Polisen vet ännu inte om det skett något brott i samband med mannen som föll från balkongen på torsdagskvällen.

Än så länge vet man inte om det skett något brott när en man föll från en balkong i Umeå under tosdagskvällen. Mannen är inlagd på intensivvårdsavdelningen på Norrlands Universitetssjukhus. Under fredagskvällen höll polisen kompletterande förhör men under helgen så avvaktar man enligt jourhavande förundersökningsledare Jari Kivemunki.

– Vi kommer forsätta höra vittnen och personer på måndag, men just nu händer ingenting. Bäst vore ju att få höra mannen som föll men han har inte varit kontaktbar sedan fallet. Vi vet ju ännu inte om han fallit eller om han har blivit puttad, säger Jari Kivemunki vid polisen.

Det senaste från intensivvårdsavdelningen på Norrlands Universitetssjukhus är att mannen fortfarande bedöms som svårt skadad och att kommer stanna på IVA. Mannen som föll är i 25-års åldern och hemmahörande i Umeå kommun.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

fallolycka på gruppboende

Mer i ämnet